• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Een beweging starten

Het starten van een beweging

Het fundament van onze expo’s ligt bij de thematiek van de Sustainable Development Goals van de VN. Met thema’s als voedsel, water, onderwijs, inclusiviteit, circulaire economie, recht en energie. Samengevat in bovenstaande cirkel. In het labyrint worden bezoekers uitgedaagd om na te denken over meerdere kanten van het leven, het SDG-verhaal.

[LotS] geeft tegengeluid en toont feiten, soms buiten je comfortzone om. [LotS] laat de bezoekers nieuwe kennis opdoen over de zin van je zintuigen en is een inhoudelijk platform voor een kanteling naar een betere wereld.

Lezingen en workshops

Onder de paraplu van [SparKl] geven we maandelijks bloemlezingen en workshops voor alle leeftijden. Voor kinderen doen we dat vaak buiten, in een natuurlijke omgeving. Afgelopen jaar in ons pop up atelier op het Almeerderstrand. Voor organisaties doen we dat in ons eigen CitySenses Atelier, in het labyrinth zelf of zalen of theaters in de buurt.

CitySenses is educatief partner van Stad & Natuur, KIDD (Kunst is Dichterbij dan je Denkt), Kleur in Cultuur en Collage. Onze workshops worden gegeven in het Buitenlokaal in het Lumierepark, in ons SensesLab op het Almeerderstrand en op locatie bij scholen en bedrijven. Daarnaast verzorgen we pop up performances, artist talks en workshops als randprogrammering bij boeking van [LotS].

Een nieuwe loot aan de stam is ons project Circulaire Kunst Laagland, waar we van herbruikbare materialen kunst maken met een verhaal: [CirKL].