• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Nachtvisie is uitverkocht

Nachtvisie is uitverkocht

In twee avondwandelingen neemt Kunstambassadeurs u mee op verkenning langs een viertal kunstwerken in het Beatrixpark Almere. 

Almeerse kunstenaars en onze stichting CitySenses verzorgen bij ieder kunstwerk sensorische activiteiten die de zintuigen doen prikkelen. De projecten zijn onderdeel van ons project CirKL] waar circulaire kunstbeleving onderdeel van is.

Met een zaklamp in de hand ontdekt u het Beatrixpark en zet gezamenlijk het park en de beelden in het licht.Afgelopen weekend hebben alle kunstenaars voorbereidingen getroffen. Noortje Braat (zangeres), Linde Gaddelaa (smaak), Vesna Dragojevic (muziek) en Mira Ticheler en Marcel Kolder van CitySenses met geur en kleur. 

admin

Laat je bericht achter