• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Hoera! Nominatie Architectuurprijs 2020 binnen

Hoera! Nominatie Architectuurprijs 2020 binnen

Ons Labyrinth is genomineerd voor de Architectuurprijs 2020. Behalve dat we daar heel blij mee zijn, zijn we ook trots op de makers en bedenkers Mira Ticheler, Marcel Kolder en Gert-Jan de Jong. Architect Gert-Jan zette de ideeën van de initiatiefnemers Mira en Marcel om in een bouwklaar een spraakmakend model. In februari 2021 horen we wie er gewonnen heeft.

Het paviljoen ‘Labyrinth of the Senses’ is een reizend doolhof, een mobiel expositieruimte, én onderdeel van een toekomstig vrijetijdspark. Een plek waar je kunt proeven, voelen, kijken, ruiken en horen. Elk zintuig heeft zijn eigen bubble. 
De ‘bubble of senses’ refereert naar de organische vorm van een formatie zeepbellen. Hierin besloten ligt een sprookjesachtige schoonheid en kwetsbaarheid. 

Voor meer informatie over de prijs.

https://kunstlinie.nl/stadsforum/architectuurprijs-2020/

admin

Laat je bericht achter