• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Strand-event ‘[CirKL] Kom in je element’ succes

Strand-event ‘[CirKL] Kom in je element’ succes

Stichting CitySenses deed een zomer lang onderzoek naar de elementen vuur, lucht, water en aarde, vanuit Atelier StrandLAB op het Almeerderstrand.

Tijdens een zinnenprikkelend en spectaculair strand-event zijn zaterdag 19 september onze bevindingen interactief gepresenteerd aan een honderdtal bezoekers. Ook weer via diverse performances en ‘aanraakbare’ kunst, het handelsmerk van CitySenses. Met korte films van Martijn van der Weijden (regie), Leo van Heijningen (filmmaker), kunstenaar Mireille Schermer (lucht), woordkunstenaar Florian Frey (vuur), Leonie van der Voort (aarde) en kunstenaar Suzan Abee (water).

admin

Laat je bericht achter