• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Werk mee aan [CirKL] van CitySenses

Werk mee aan [CirKL] van CitySenses

CitySenses werkt deze zomer als artist in residence vanuit het Atelier StrandLAB. Na het project Labyrinth of the Senses dat ze vorig jaar met bezoekers op het strand hebben getest, verkennen ze nu hoe we ons als mens tot de elementen aarde, water, vuur, lucht en circulair verhouden. Samen met filmmaker Martijn van der Weijden en kunstenares Suzan Abee zoekt CitySenses opnieuw de grenzen op van kunst, wetenschap, spel en natuur onder de naam [CirKL]. Op 10 en 11 juli is de aftrap van CitySenses met een wandeling langs enkele korte films die worden vertoont op de Strandwachters nabij atelier StrandLAB.

Op dinsdag 7, 14, 21 en 28 juli en 4 en 8 augustus kan je workshops bijwonen van 19:30-21:30 uur. Doe mee met zintuigelijke experimenten voor volwassenen op het Almeerderstrand. Alle uitkomsten worden meegenomen in een eind presentatie van [CirKL] in september. Houd voor meer informatie onze websites in de gaten. Zie ook www.circulairekunst.nl

admin

Laat je bericht achter