• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Next Senses was op bezoek in het Van Gogh Museum

Next Senses was op bezoek in het Van Gogh Museum

Velen lieten zich inspireren door installaties, performances en de tentoonstelling Jean-François Millet, zaaier van de moderne kunst. Lisanne Buik gaf namens CitySenses en Next Nature Network een artist talk in het auditorium over de grenzen tussen een natuurlijke en virtuele werkelijkheid. De filminstallatie Next Senses in de Rietveldzaal naast de schilderijen van Van Gogh verkent de zintuigen van de toekomst en hoe deze zich kunnen ontwikkelen. Ook kan je rondwandelen in een VR-versie van een schilderij van Dalí en Wanderwelle zorgt voor elektronische sets in de entreehal en in de museumzalen. Onze installaties zijn ook los te boeken via info@citysenses.nl.

 

admin

Laat je bericht achter