• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Dag van de Stad in Den Haag

Dag van de Stad in Den Haag

Prachtig nieuws. Nog voordat de première van ons project [LotS] plaats vindt zijn onze kunstbubbles al uitgekozen uit vele inzendingen om op het landelijk congres ‘DAG VAN DE STAD’ in Den Haag bij of in het World Forum neer te zetten voor 2000 ambtenaren uit heel Nederland. (28 oktober). We zijn uitverkoren door Binnenlandse Zaken als innovatief kunstwerk met een zo belangrijke boodschap rondom stedelijke ontwikkeling. En als klap op de vuurpijl zijn we ook uitverkoren met ons initiatief CitySenses (een duurzaam museaal belevingspark) om naar Duurzame Dinsdag te komen in Den Haag, uit de kleine 600 inzendingen horen we bij de top 100. Benieuwd of we de prijs winnen, maar dit is natuurlijk al prachtig.

admin

Laat je bericht achter