• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Sneak Previews vanaf 10 juni en de ‘grand opening’ eind september

Sneak Previews vanaf 10 juni en de ‘grand opening’ eind september

Tweede Pinksterdag starten onze Labs

In samenwerking met StrandLAB en Almere Centrum wordt toegewerkt naar onze onthulling in september. Deze zomer zullen er al pop-up performances en previews van onderdelen van het labyrint te zien zijn. De eerste datum is al geprikt. Dat is tweede pinksterdag 10 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur op het Almeerderstrand. We hopen op lekker weer. We starten met een kleine smaaksensatie [TASTE], daarna een optreden van onze [SOUND] pianist Mark Kirkenier, contact performer Jos Rosier [TOUCH] geeft met zijn partner Sara een performance, Mira Ticheler zoekt met het publiek wereldgeuren (SCENT] en we sluiten af met en kleurrijk spel [COLOR]. Meld je aan via info@citysenses.nl. En houdt ook alvast 15 juni in de gaten. Dan staat onze informatiestand op het Floriadefestival.

Grand Opening

Op vrijdagavond 27 september op het UIT-festival Almere zal onze mobiele kunstinstallatie ‘Labyrinth of the Senses’ worden geopend. In de bubbels van het doolhof bevinden zich zes ‘kamers’ waarin kunstinstallaties de zintuigen prikkelen. We hebben AIR-Kunstenaar Erik van Dongen bereidt gevonden om het Paviljoen te bouwen. Op onze Facebookpagina leggen we de komende maanden uit waar onze andere kunstenaars mee bezig zijn: want het plezier zit ook bij het maken van die zes prachtige kunstwerken.

Je wordt geraakt en je mag dingen aanraken. In elke bubbel wordt een van jouw zintuigen uitgedaagd.

“Als bezoeker waan je je in een modern sprookje en ervaar je in hoeverre je mag vertrouwen op je eigen waarneming bij het maken van keuzes. We geloven dat je er bewuster en misschien wel gelukkiger uitkomt.”

admin

Laat je bericht achter