• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Sneak Previews in het voorjaar en de ‘grand opening’ eind september

Sneak Previews in het voorjaar en de ‘grand opening’ eind september

Op vrijdagavond in het laatste weekend in september zal de mobiele kunstinstallatie ‘Labyrinth of the Senses’ worden geopend in het centrum van Almere. In het doolhof komen verschillende ‘kamers’ waarin kunstinstallaties de zintuigen prikkelen.

Je wordt geraakt en je mag dingen aanraken.

“Als bezoeker waan je je in een modern sprookje en ervaar je in hoeverre je mag vertrouwen op je eigen waarneming bij het maken van keuzes. We geloven dat je er bewuster en misschien wel gelukkiger uitkomt.”

In samenwerking met StrandLAB en Almere Centrum wordt toegewerkt naar de onthulling in september dit jaar op een groots festival in het stadshart van Almere. In het voorjaar zullen er al pop-up performances en previews van onderdelen van het labyrint te zien zijn.

 

admin

Laat je bericht achter