• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

In touch? U kunt blijven doneren voor ons Labyrinth

In touch? U kunt blijven doneren voor ons Labyrinth

Vanavond trad een van onze samenwerkende kunstenaars op: Jos Rosier. Hij gaat onze kamer Touch ontwikkelen. Jos werkt vanuit zijn gevoel. Zijn stukken zijn gebaseerd op quotes, teksten of gedichten. Het zijn ‘acrobatische dansen’, meestal volledig geïmproviseerd. In dit geval begeleid door muziek van klankschalen.

Ons Labyrint heeft bijna het volledige budget opgehaald om te starten met de bouw. De crowdfunding had drie doelen. Doel 1, een dak voor ons Labyrint, dat hebben we voor elkaar gekregen met veel donateurs. Dus zijn we gestart met het project.

Uw steun blijft welkom

Doel 2 (een multimediaconstructie) en doel 3 (gebruik van heel duurzame circulaire materialen), dat is nog niet gelukt. Daarvoor hebben we nog respectievelijk 5.000 en 3.000 euro nodig. Dat gaan we ophalen tijdens de ‘making of‘ ons zintuigendoolhof. Dat kan in natura bij bedrijven, maar jullie (onze fans) kunnen natuurlijk altijd blijven doneren. Tenslotte hebben we een culturele ANBI, dus is de gift aftrekbaar van de belastingen. Het labyrint komt er. Ook de kamer ‘Touch’ van Jos. Dank, dank en dank (oh, ja, ook belangrijk ons banknummer is NL 23 RABO 03 2509 1552 t.n.v. Stichting CitySenses o.v.v. donatie Labyrinth of the Senses. Alle andere gegevens staan onderop deze site).

In touch tijdens ’the making’

We blijven graag met onze fans ‘in touch’. Dat kan dit jaar door onze performances en de bezoeken tijdens het maakproces. Op deze site en op onze social media staan binnenkort de uitnodigingen.

 

admin

Laat je bericht achter