• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Belangrijke crowdfunding voor ons zintuigendoolhof nu gestart

Exoskelet voor ons doofhof

Belangrijke crowdfunding voor ons zintuigendoolhof nu gestart

Steun onze stichting CitySenses komende weken met de realisatie van een artistiek Exo-skelet, een omhulsel gebaseerd op technieken die we leren van de natuur. We noemen dat biomimicry. Deze schil beschermt ons kunstig doolhof tegen weer en wind. De kunstinstallatie Labyrinth of the Senses prikkelt straks ieders zintuigen en leert op een verrassende manier te kijken naar keuzes die we maken op het gebied van in deze expositie onze gezondheid en leefstijl. Help je ons om de laatste 16% procent van ons project op te halen voor een prachtige constructie en natuurlijk omhulsel voor ons Labyrinth? Kijk op VoordeKunst.nl via deze link:

https://www.voordekunst.nl/projecten/8126-een-schil-voor-labyrinth-of-the-senses-1

Jullie gift is van de belasting af te trekken want we zijn sinds begin dit jaar een culturele ANBI-instelling.

admin

Laat je bericht achter