• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Incognito op het Groentesoepfestival

Incognito op het Groentesoepfestival

CitySenses nodigt u van harte uit om even ‘Incognito’ te zijn tijdens het Groentesoepfestival op zaterdag 22 september. CitySenses is het toekomstig belevingskunstpark rondom je zintuigen in Almere en organiseert regelmatig pop-up performances door de stad.

Veilige cocon

Op het Globeplein hangt tijdens het festival een cocon waar je helemaal in kunt. Binnenin kun je luisteren naar een muzikale compositie van de Almeerse zorgpianist Mark Kirkenier en zo even helemaal tot jezelf komen. Los van de wereld en de hectiek van de stad. Mira Ticheler, kunstenares en mede-initiatiefnemer van CitySenses heeft de cocon ontwikkeld van gerecyclede en duurzame materialen als staal, wilgentakken en wol van de Almeerse schaapskudde. Het publiek maakt onderdeel uit van het werk, waarbij de zintuigen en in dit geval het gehoor centraal staat.

Zintuigendoolhof over geluk

Later in het jaar start ‘the making of’ het Labyrinth of the Senses. Dit zintuigendoolhof bevat een unieke collectie interactieve kunstwerken in een verrassende duurzame ‘schil’. Zeven kunstenaars uit Almere, Amsterdam en Zeewolde werken hier aan mee. Alle zintuigen worden aangesproken, van geur tot gevoel. Het wordt een modern sprookje over geluk. Vanaf zomer 2019 zal dit doolhof langs steden en provincies reizen.

Ondersteuning van bedrijven en fondsen

CitySenses heeft voor het moderne sprookje van diverse fondsen als het Prins Bernard Fonds, Cultuurfonds Almere, gemeente Almere en bedrijven waaronder de Rabobank Participatiefonds en de Active health Foundation budget gekregen. Ruim 75% van het benodigde budget voor de realisatie van de productie is gereserveerd. We zijn er dus bijna. Almeerse bedrijven kunnen nog steeds ons project steunen. Het duurzame doolhof komt dan ook naar het bedrijf toe voor een duurzame en gelukkige klantendag. Neem hiervoor contact op met marcel@citysenses.nl

admin

Een gedachte over “Incognito op het Groentesoepfestival

MarjanGeplaatst op  3:53 pm - sep 22, 2018

Vandaag met mijn zoontje even in de cocon gezeten. Dat was, ondanks dat het midden in het centrum van Almere Buiten was tijdens het groentesoepfestival, een bijzondere beleving. Mijn zoontje vond het heerlijk met de pianomuziek uit de koptelefoon. Bedankt voor deze ervaring!

Laat je bericht achter