• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Het eerste doel: Labyrinth of the Senses

Het eerste doel: Labyrinth of the Senses

lots-los

Het ‘Labyrinth of the Senses’ wordt een reizend doolhof ter promotie van ons toekomstig vrijetijdspark waarin je onze visie kunt proeven (en proefjes doen), voelen, kijken, ruiken en luisteren. Tegelijkertijd ontwikkelen we een spel ‘app’, dat je door het doolhof van verleidingen helpt in in bijvoorbeeld de supermarkt. Dit doolhof en bijbehorende ‘app’ verbindt tegelijkertijd de toekomstige bezoekers van het park, onze ‘fanbase’. 

Binnenin ondergaat de bezoeker een multisensitieve en multimediale belevenis.

Je wordt letterlijk bewust van het feit dat je zintuigen vaker op ‘uit’ staan dan op ‘aan’. Je wordt je bewust van nieuwe mogelijkheden en ervaart met licht, geluid, geur en dies meer, dat de wereld rijker en geschakeerder is dan je veronderstelt. In weze is de installatie een instant ‘geluksmachine’ waar je, als je daarna weer buiten staat, anders denkt over voedsel, je gezondheid en je leefstijl. De labyrinth-kamers komen overeen met de plekken in je hersenen waar de verwerking van de zintuigen ook plaatsvinden. Hoofd, hart en gut (buikgevoel) wordt aangesproken op een verrassende spraakmakende wijze.

Het Labyrinth of the Senses wordt ondermeer financieel ondersteund door Cultuurfonds Almere. De gemeente Almere, de Active Health Foundation en de Rabobank.

Cultuurfonds Almere zet zich in voor een levendig en cultuurrijk Almere. Het stimuleringsfonds helpt de Almeerse culturele sector sterker te worden en moedigt deze aan om meer samen te werken, met elkaar én andere sectoren. Daarnaast investeert Cultuurfonds Almere in ondernemerschap, innovatie, talent en creativiteit. Het fonds doet dit door financiële bijdragen te verstrekken aan cultuurmakers en organisaties in alle disciplines, van amateur tot professioneel.

 

 

 

admin

2 gedachten over “Het eerste doel: Labyrinth of the Senses

Diana SneepGeplaatst op  7:58 pm - feb 23, 2018

Ben zeer geïnteresseerd. Kan ik hieraan als vrijwilliger bijdragen?

Laat je bericht achter