• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

Sculpturen en kunstobjecten gaan verleiden

Sculpturen en kunstobjecten gaan verleiden

In een parkachtige omgeving met vruchten, bloemen, en fruitbomen zullen sculpturen en kunstobjecten de bezoekers verleiden en laten nadenken over Reconnect to Nature. Maar het wordt geen gewone beeldentuin: alle beelden hebben iets interactiefs. Er komt een speciale geur uit, het groeit alle kanten op of het wordt interactief door de crowd opgebouwd via ‘virtual sprouts’, virtuele twijgjes. Kunstenaars worden uitgenodigd elk jaar nieuwe beelden te creëren, films te maken of andere kunstuitingen om de bezoekers na te laten denken en bewust te worden van het gebruik van hun zintuigen om betere keuzes te kunnen maken.

 

 

admin

Laat je bericht achter