• Marcel Kolder 06 1646 8441 • Mira Ticheler 06 4817 1128
  • info@citysenses.nl

We maken het belevingspark samen met mensen met een zintuigelijke beperking

We maken het belevingspark samen met mensen met een zintuigelijke beperking

sprout

“Mama, waarom ruikt het bos naar shampoo?”

We raken het contact met de natuur meer en meer kwijt. We worden in ons eetgedrag beïnvloed door marketeers en een te haastig leven. We willen mensen daarvan bewust maken. Belevingspark CitySenses daagt je uit. Het wordt een plek waar je weer leert kijken, ruiken, proeven, horen en voelen in connectie met de natuur: reconnect to nature. Het park biedt een plek waar je dat met je gezin kan doen. Maar het park heeft nog een andere kwaliteit. Omdat we het ontwikkelen met mensen met een zintuigelijke of andere beperking wordt het echt speciaal. We gaan werken met ondermeer het blindeninstituut, met mensen met dementie en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het moet dan ook het best toegankelijke park van Europa worden. Waar ook mensen met een beperking kunnen werken. Waar beeldschermen niet te hoog zitten voor rolstoelers (en kleine kinderen) en niet te laag voor lange mensen. Een park waar echt iedereen kan meedoen.

admin